Tarieven

Psychologenpraktijk Orion

Tarieven

Terugbetalingsmodaliteit via eerstelijnspsychologische ondersteuning
Gezien onze samenwerking met de geestelijke gezondheidsnetwerken Wingg en Kwadraat voldoen we aan de voorwaarden om eerstelijnspsychologische ondersteuning aan te bieden. Met een verwijsbrief van je huisarts heb je recht op 4 sessies (dit kan verlengd worden met 4 extra sessies) per kalenderjaar, aan een tarief van € 11,20 per sessie of € 4,00 indien je recht hebt op een verhoogde tegemoetkoming. Breng je verwijsvoorschrift ‘eerstelijnspsychologie’ (dat niet ouder is dan 1 maand) en een klevertje van de mutualiteit mee naar de eerste afspraak.

Gratis psychologische ondersteuning aan zelfstandigen
Gezien onze samenwerking met de vzw ‘Un pass dans l’impasse’ kunnen zelfstandigen gratis beroep doen op maximaal 8 individuele begeleidingssessies.

Tegemoetkoming ziekenfonds
Prestaties van psychologen worden nog niet terugbetaald door het RIZIV. Er zijn wel mutualiteiten die een tegemoetkoming voorzien. De regelgeving is zeer verschillend van mutualiteit tot mutualiteit. We raden je aan om bij de eigen mutualiteit na te gaan welke terugbetalingstarieven bestaan.

Annuleren van een afspraak
Het tijdig afzeggen van een afspraak laat ons toe iemand anders te helpen en voorkomt dat je langer moet wachten voor een volgende afspraak. Indien dit niet tijdig gebeurt, wordt 30 euro aangerekend. Alvast bedankt voor je begrip.

BEL OF MAIL ONS VOOR MEER INFO.