Bachbloesemtherapie

Psychologenpraktijk Orion

Bachbloesemtherapie

Psychologenpraktijk Orion

Bachbloesemtherapie


Wat is bachbloesemtherapie?
Bachbloesemtherapie is een vorm van ondersteunende therapie, ontwikkeld door dokter Edward Bach, waarbij verschillende extracten van bloesems worden gecombineerd al naargelang de klachten. Bachbloesems hebben een positieve invloed op emoties waardoor er een gunstig effect ontstaat bij klachten zoals angst, onzekerheid, moeite met veranderingen, stress, verdriet, slaapproblemen, faalangst, schaamte, concentratieproblemen, tics, perfectionisme, schuldgevoelens, …
Bachbloesems zijn veilig in gebruik, want ze zijn 100% natuurlijk. Ze kennen geen bijwerkingen. Deze kunnen dan ook gecombineerd worden met eender welke behandeling of medicatie. Ze worden zowel door volwassenen als door kinderen gebruikt.
Bachbloesems hebben een zachte manier van werken waarvan de resultaten zich langzaam laten opmerken in het gedrag van iemand. Bij kinderen zie je vaak opvallend sneller resultaat.

Hoe gaan we te werk?
In een persoonlijk gesprek gaan we samen op zoek naar welke emoties jou of je kind belemmeren om zich helemaal goed te voelen. Aan de hand van wat je vertelt, selecteren we de bachbloesems die jou zullen helpen met het ontwikkelen van evenwicht in jouw gevoelsleven. Nadien bepalen we samen de verdere opvolging.

> Wil je graag wat meer informatie omtrent de werking van de bachbloesems, neem vrijblijvend contact met ons op.

BEL OF MAIL ONS VOOR MEER INFO.